Oldstars Walking Korfballers van Noveas gefilmd en gaan na mooi najaarsweer de zaal in

Filmopnames op het veld van Noveas. Foto: Aangeleverd

De Oldstars Walking Korfballers van Noveas gaan vanaf deze week de zaal in. Ze hebben gezien het prachtige najaarsweer nog lang buiten kunnen trainen. Ze hebben in september zelfs nog filmopnames voor een promotiefilmpje van het Volwassenfonds op het veld van Noveas kunnen opnemen.

„We waren uitgenodigd door het Nationaal Ouderenfonds die samenwerkt met het Volwassenenfonds Sport & Cultuur om mee te werken aan een promotiefilm om - voor wie sporten om financiële redenen niet meer mogelijk is - toch te kunnen laten bewegen en sociale gezelligheid en interactie te bleven”, vertelt Margreet Jansma.

De nieuwe trainingstijd in de zaal (Het Ravelijn in de Woldmeenthe) is van 18.30 tot 19.30 uur. Nieuwe leden zijn uiteraard nog steeds van harte welkom. Steenwijkerland werkt samen met het Volwassenenfonds Sport & Cultuur dus mochten ouderen via deze weg willen deelnemen kunnen ze met Noveas ( communicatie@noveas.nl ) of via de gemeente contact op nemen. Gewoon een aantal keren komen kijken of meedoen is geen probleem. De trainers verwelkomen en begeleiden alle deelnemers met hun enthousiaste beweegvormen. Korfbalervaring is niet nodig.

Nieuws

menu