Organisatie Woldbergtrail hoopt na twee afgelastingen op groen licht: 'Niet te lang wachten met inschrijven is slim'

De zevende Woldbergtrail, onder de sportieve vleugels van atletiekvereniging Start’78, is voorzien op zaterdag 9 april 2022. Dat lijkt nog een eind weg, en dat is ook zo. Toch is enige haast om in te schrijven wel geboden als je zeker wilt zijn van deelname. Hoe zit dat dan precies?

Jan Stolker, Gerdie Oegema, Henk van den Berg, Ruud van Brevoort en Bas van Beers poserend voor  Residence de Eese. De hoop is dat, na twee eerdere afgelastingen, de Woldbergtrail komend jaar wel doorgaat.

Jan Stolker, Gerdie Oegema, Henk van den Berg, Ruud van Brevoort en Bas van Beers poserend voor Residence de Eese. De hoop is dat, na twee eerdere afgelastingen, de Woldbergtrail komend jaar wel doorgaat. Foto: Sieb van der Laan

„De edities van 2019 en 2020 zijn geschrapt vanwege corona. Om die reden is besloten om alle deelnemers die daarvoor hadden ingeschreven gratis toegang te geven tot de trail in 2022. Hierdoor kan de editie van straks een stuk sneller vol zitten dan men gewend is”, zo is de heldere uitleg van de organisatie. Want het sportieve evenement, over diverse afstanden, kan in totaal zo’n vijfhonderd deelnemers aan.

Nieuws

menu