Populaire Kolonie Cup in Willemsoord prikt datum en pakt uit voor jubileumeditie: 'Als je het doet, dan moet je het goed doen'

De Kolonie Cup heeft de inschrijvingen geopend en gaat zoals het nu lijkt de vijfde editie op 18 juni beleven. Dat het populaire voetbaltoernooi in Willemsoord goed in de smaak valt blijkt maar weer eens, want er zijn nog maar een paar plekken over. „Mijn mailbox stroomt over.”

De sfeer was tijdens het toernooi in 2019 gemoedelijk. Tientallen toeschouwers en spelers bekeken de wedstrijden vanaf de kant met een flesje bier in de hand.

De sfeer was tijdens het toernooi in 2019 gemoedelijk. Tientallen toeschouwers en spelers bekeken de wedstrijden vanaf de kant met een flesje bier in de hand. Sieb van der Laan

Alberto Schipper zit in de organisatie van het 7 tegen 7 toernooi en blikt alvast enthousiast vooruit. De bedoeling is namelijk dat er flink wordt uitgepakt voor de jubileumeditie. „We hebben wel iets speciaals in gedachten ja. We willen het groter aanpakken dan voorgaande jaren”, vertelt Schipper. Al kan hij nog niets prijsgeven over de plannen. „We hebben het een en ander op de rol staan, maar daar kan ik nog even niets over zeggen.”