Recordaantal deelnemers Zuiderzee-jeugdtennistoernooi

Er werd heel leuk getennist met mooie rally’s en mede dankzij alle vrijwilligers op de baan en de kantine werd het een topdag voor de kinderen.

Er werd heel leuk getennist met mooie rally’s en mede dankzij alle vrijwilligers op de baan en de kantine werd het een topdag voor de kinderen. Aangeleverde foto

Na jaren werd er zondag 12 juni weer een Zuiderzee tennistoernooi georganiseerd. Dit keer door TC Vollenhove in samenwerking met TV Luttelgeest, waar kinderen uit Creil, Emmeloord, Ens, Luttelgeest, Marknesse, Nagele en uiteraard Vollenhove aan meededen.

Nooit eerder deden er zoveel kinderen aan dit toernooi mee (59 kinderen) en de organisatie zag zich voor enkele organisatorische uitdagingen staan. Trainer Rob kon in zijn welkomstwoord de kinderen en ouders verwelkomen: op de 3 banen waren met behulp van mini-netjes 12 banen gerealiseerd waar continu 24 kinderen aan het tennissen waren. Bij de wat oudere kinderen werd op het grote veld gespeeld.

Er werd heel leuk getennist met mooie rally’s en mede dankzij alle vrijwilligers op de baan en de kantine werd het een topdag voor de kinderen. Door het prachtige weer was er de hele dag veel limonade en aan het eind zelfs een ijsje nodig om weer een beetje bij te komen van de gespeelde wedstrijden en het warme weer.

Uiteraard waren er prijzen voor de tennissers met de meeste punten en een vaantje voor alle deelnemers.