Sv Steenwijkerwold houdt alsnog snertactie. Ophalen van soep en worst kan via drive-in

De snert kan via een drive-in worden opgehaald. Pixabay

Steenwijkerwold - Vanwege corona ging de snertactie van Sv Steenwijkerwold eind 2020 niet door. Inmiddels is besloten om de actie nu alsnog door te laten gaan. Doordat de coronamaatregelen nog steeds van kracht zijn, is wel voor een andere opzet gekozen dan in voorgaande jaren het geval was.

Op zaterdag 20 februari wordt er op het sportpark van de voetbalclub een snertdrive geplaatst. Daar is de diepgevroren snert te koop voor 7,50 euro per bakje inclusief een rookworst. Ook losse snert is te koop voor 5,- euro per bakje. Bestellen kan via een link op de website van de club. Het kan ook door het scannen van een QR code op de poster die op dezelfde website staat.

Drive-in

De etenswaren kunnen op 20 februari worden opgehaald en afgerekend. Dat is mogelijk tussen 9.30 en 12.30 uur. Voor mensen die slecht ter been zijn of een andere reden hebben waarom ze niet langs de drive-in kunnen komen, kan de snert ook worden bezorgd rond hetzelfde tijdstip. Dat laatste is alleen mogelijk als mensen niet te ver van het sportpark wonen, dus in een straal van circa zeven kilometer. De snert wordt zoals elk jaar gemaakt door Slagerij Ter Schure uit Tuk en Bouma uit Steenwijkerwold.

Voor info over de snertactie kan worden gebeld met clubman Wessel Bijl: (06) 37282885. Zoals elk jaar hoopt de vereniging ook deze keer op een mooie opbrengst voor activiteiten voor vooral de jeugd van de roodzwarte voetbalclub in het dorp.