Teams ’t Centrum uitgespeeld

Even krijten en weer op naar de komende competitie...

Even krijten en weer op naar de komende competitie... Foto: Aangeleverd

De beide biljartteams (libre en driebanden) van de Oldemarktse vereniging ’t Centrum hebben de afgelopen dagen de competitie afgesloten.

Het driebandenteam, bestaande uit Ulbe Koopman, Tonnie Mosterman en Be Groen, wist de laatste wedstrijd in Urk met 1 punt verschil in eigen voordeel te beslissen. Een herhaling van de fraaie prestatie van vorig seizoen (een prachtige 2e plaats plus deelname aan de landelijke finales in Nieuwegein) zat er dit seizoen, na een mindere competitiestart echter niet in.

Het recreanten libreteam, met Bert Groen, Fred Gerritsen, Jan Brouwer en Be Groen, verloor kansloos op ‘eigen terrein’ van De Boerhoorn uit Zuidwolde. Beide teams spreken de verwachting uit om het komende seizoen voor een subtop plek te gaan.

De activiteiten binnen de biljartclub gaan nog door. Zo wordt er op maandagavond 24 april en koppeltoernooi georganiseerd door de zeer actieve Marcel Meester. Tot slot van het seizoen wordt er door het bestuur eind mei een Chinees buffet aangeboden voor alle leden en familie.