Vierdedivisionist d'Olde Veste'54 is blij met een puntje in uitwedstrijd tegen Huizen

Sergio Kozjak (Huizen) draait weg van Maikel Toeter (d'Olde Veste'54). Foto: Jacob Westra

De wedstrijd in de 4de divisie B tussen Huizen en d’Olde Veste’54 kende zaterdag weinig echt uitgespeelde kansen. Na een 0-0 score halverwege was de strijd ook na 90 minuten voetballen volledig in evenwicht: 1-1. Beide ploegen lieten in de slotfase nog wel een grote kans op de volle winst liggen.

Beide ploegen toonden in het eerste halfuur aanvallende intenties. Huizen kreeg een paar kansjes en bij een aanval van de Steenwijkers ging de bal niet zo gek ver naast - de voor d’Olde Veste verkeerde kant van - de paal.

Knappe actie

In de 57ste minuut kwam d’Olde Veste ietwat gelukkig op een 0-1 voorsprong. Juules Kwant, die aan het begin van de tweede helft Brian van der Zweerde verving, had een knappe actie in huis. De bal kwam daarbij terug van het lichaam van doelman Jaime Hensen en ging via Anouar Aktaou van Huizen tegen het nylon.

De pret van deze voorsprong duurde niet lang, want in de 67ste minuut maakte Sergio Kozjak er 1-1 van. Dezelfde speler kreeg een kwartier voor tijd nog een behoorlijke kans, maar hij schoot de bal ditmaal rakelings over de lat. Ook d’Olde Veste’54 koos nog een paar keer voor de aanval, maar de wedstrijd kreeg geen winnaar. Het gelijkspel gaf de verhoudingen in het veld dan ook prima weer.

Nieuws

menu