Voetballers spelen laatste duels in poulefase beker

Momentopname uit het bekerduel tussen FC Meppel en d'Olde Veste'54. Foto: Frens Jansen

De amateurvoetbalclubs in deze regio spelen zaterdag en zondag de derde en laatste wedstrijd in de poulefase van de bekercompetitie. Voor veel clubs is al duidelijk of ze al dan niet een ronde verder zijn. Anderen moeten nog een keer aan de bak om door te mogen.

Vanaf volgend weekend wordt het allemaal nog wat serieuzer, want dan begin de nieuwe voetbalcompetitie 2021/2022. d’Olde Veste’54 speelt zaterdag een thuiswedstrijd. Om 15.00 uur is FC Wolvega de tegenstander. Vv Steenwijk speelt dan om 14.00 uur thuis tegen UDIROS uit Nieuwehorne. Willemsoord gaat in dezelfde poule als de rood-witters op bezoek bij Delfstrahuizen. Steenwijker Boys zaterdag voetbalt uit tegen Heerenveense Boys. Voor zaterdag staan ook de volgende wedstrijden op het programma, FC Meppel - VENO, Blokzijl - SVBS’77, SVM Marknesse - VHK. Oefenwedstrijd: Oldemarkt - VVI.

Zondagvoetbal

Ook op zondag wordt een aantal wedstrijden afgewerkt voor de beker. Het gaat om het volgende programma, Tijnje - Olyphia, Oldeholtpade - Aengwirden, Mildam - De Blesse, Havelte - Dwingeloo, Giethoorn - Wacker, Blankenham- Ruinerwold, Gorredijk - Oosterstreek, Trinitas - Zandhuizen, Kuinre - Kraggenburg. Oefenwedstrijd: BEW - Old Forward. Steenwijker Boys zondag plaatste zich dinsdag al voor de volgende bekerronde. Uit bij Nieuweschoot werd het 1-1. Een score die halverwege al bereikt was. Voor de geel-zwarten maakte Hugo Prinsen er 0-1 van.

Nieuws

menu