Wie volgt Albertino Essers, Rick Hofstra en Jelle Klaasen op? Open Steenwijkerland darts haalt pijlen na twee jaar uit de ijskast: 'Inschrijving toernooi komt al lekker op gang'

Wesley Harms en Femke van Zuiden waren in 2020 de laatste winnaars. Daarna kon ‘Open Steenwijkerland’ twee jaar op rij de dartspijlen in de ijskast zetten. Oorzaak corona. Straks in januari beleeft het prestigieuze toernooi een herstart. Met Brouwer 4U als hoofdsponsor wordt gestreden om een prijzenpot van 4000 euro. En het is ook nog de vijftiende editie.

Het prestigieuze Open Steenwijkerland dartstoernooi is altijd goed voor een mooie strijd.  Bij de laatste editie in 2020 streden 110 koppels en zo’n 250 individuele darters om de felbegeerde prijzen.

Het prestigieuze Open Steenwijkerland dartstoernooi is altijd goed voor een mooie strijd. Bij de laatste editie in 2020 streden 110 koppels en zo’n 250 individuele darters om de felbegeerde prijzen. Martijn Bijzitter

De datum was al geprikt. Het weekend van 21 en 22 januari. „Duurt nog een maandje, maar de inschrijving komt al lekker op gang. Al zit het wel bij darters in de genen om vrij laat in te schrijven”, zo ervaart Pieter Boksma. De organisator pakt de klus op met Monique Blok, Dick Bontekoe en Nelleke Tonnis. De evenementenhal van de Meenthe wordt omgetoverd tot een mega dartspaleis.

Nieuws

menu