d'Olde Veste '54 lijkt op tijd in goede flow in degradatiestrijd. Zaterdag belangrijke pot uit bij Berkum

d’Olde Veste ’54 lijkt op het juiste moment in een goede flow te zitten. Belangrijk nu er punten moeten worden gepakt in de strijd tegen degradatie uit de vierde divisie B van het zaterdagvoetbal. Twee keer op rij werd er gewonnen bij CSV Apeldoorn en thuis tegen het Amsterdamse Swift. Zaterdag wacht uit Berkum, de ploeg van oud Olde Veste-trainer Arno Hoekstra.

Olde Veste ging in het tweede weekend van oktober thuis met 1-2 onderuit tegen Berkum. Aanvoerder Jason Huisman van d'Olde Veste'54 kreeg die wedstrijd twee keer geel.

Olde Veste ging in het tweede weekend van oktober thuis met 1-2 onderuit tegen Berkum. Aanvoerder Jason Huisman van d'Olde Veste'54 kreeg die wedstrijd twee keer geel. Foto: Wilbert Bijzitter

Thuis gingen de blauw-gelen eerder dit seizoen met 1-2 onderuit tegen Berkum. Een wedstrijd waarin de Steenwijkers zich aardig de kaas van het brood lieten eten door de Zwollenaren. Tijd dus om dit even recht te zetten. d’Olde Veste ‘54 is door de recente successen geklommen naar de dertiende plaats op de ranglijst.

Nieuws

menu