‘Maak het met Techniek’ in Bibliotheek Steenwijk

Jongeren vanaf 14 jaar met interesse voor techniek zijn welkom. Foto Bibliotheek Kop van Overijssel

‘Maak het met Techniek’ is de plek waar vrijwilligers en bezoekers samen komen om te leren en bezig te zijn met techniek. De focus ligt op 3D printen, lasersnijden en programmeren. Op 26 november gaan deze techniekbijeenkomsten van start in Bibliotheek Steenwijk aan de Meppelerweg 47A.

De missie van ‘Maak het met Techniek’ is om gezamenlijk te leren om mooie dingen te maken. Het wil de plek zijn voor iedereen vanaf 14 jaar die interesse heeft in techniek. Eén keer in de twee weken, op zaterdagochtend in de oneven weken, kan iedereen tussen 10.00 en 12.00 uur binnenlopen bij ‘Maak het met Techniek’. Je hoeft je niet van te voren aan te melden. Iedereen is altijd welkom.

Je kunt gratis deelnemen aan ‘Maak het met Techniek’. Wanneer je materialen verbruikt wordt er een bijdrage gerekend. Dus wil je meer leren en weten over techniek? Kom dan eens langs in Bibliotheek Steenwijk!

Nog geen 14 jaar en wel interesse in techniek? Kijk dan eens bij het aanbod workshops voor kinderen. Meer informatie over ‘Maak het met Techniek’ of de andere workshops vind je op bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda.

Nieuws

menu