ABBA The Music trapt af in 't Tolhekke

De Zeeuwse formatie BLØF komt naar De Basse op vrijdag 8 juli.

De Zeeuwse formatie BLØF komt naar De Basse op vrijdag 8 juli. Foto: Jeroen Zondag

Donderdag 30 juni opent Openluchttheater Tolhekke haar ‘deuren’. Muziek van o.a. De Dijk, Rondé, Maan en Ernst & Bobbie. Alles komt voorbij. Jong en oud kan gaan genieten van topacts, dichtbij huis! Zowel grote artiesten als regionale bekenden zullen hun opwachting maken. U kunt erbij zijn, tussen 30 juni en 15 juli.

ABBA the Music mag het podium warm spelen. Zij starten op donderdag 30 juni. De beste songs van deze Zweedse superband! Van de makers van o.a. Queen The Music, Motel Westcoast, The Best of Britain e.a. Een tienkoppige band, waaronder zes(!) topvocalisten (4 dames en 2 heren). The feelgood show van het jaar.


Deze zomer geeft Anneke van Giersbergen, mét volledige band, een aantal exclusieve concerten in Nederland, waaronder in Openluchttheater Tolhekke op zaterdag 2 juli.

De veelzijdige Brabantse zangeres Anneke van Giersbergen werd internationaal bekend als frontvrouw van rockband The Gathering. Ze heeft daarnaast sinds jaar en dag ook succes als soloartiest. In het najaar van 2021 deed Anneke mee aan het populaire televisieprogramma Beste Zangers, waarin ze veel indruk maakte. Wij kunnen niet wachten om haar van haar heerlijke muziek te gaan genieten. De nieuwe setlist zit barstensvol klassiekers, enkele hoogtepunten uit haar Beste Zangers-avontuur en de mooiste songs van haar album The Darkest Skies Are The Brightest.

Ernst & Bobbie

Ernst & Bobbie weten het niet meer, maar wat ze wel weten is dat in Tolhekke staan op zondag 3 juli. In het nieuwe avontuur doen Ernst en Bobbie mee aan een heel bijzondere wedstrijd met als hoofdprijs: een droomvakantie. Wonder boven wonder winnen ze deze wedstrijd, maar aan uitrusten op vakantie komen ze helaas niet toe. Alles gaat namelijk mis en via een tropisch strand komt het duo terecht in Amerika. Zullen ze dit avontuur toch tot een goed einde kunnen brengen? De nieuwe voorstelling van Ernst en Bobbie is een feest voor het hele gezin. Natuurlijk komen alle bekende Ernst en Bobbie-hits weer aan bod. Voor Ernst en Bobbie is een optreden pas geslaagd als alle bezoekers schor van het zingen en meedoen het openluchttheater verlaten.

Meezingen met NNGK en Harold Kooij

Zing mee tijdens zomerzangavond op dinsdag 5 juli met het Noord Nederlands Gemengd Koor o.l.v. Harold Kooij. Roept U Maar welk lied je graag wilt zingen, onder begeleiding van pianist Hendrik van Veen en organist Ronald Knol. Heerlijk zingen! En zingen doe je samen. U ontvangt een blad met een uiteenlopend repertoire aan geestelijke liederen, waaruit gekozen kan worden.

Eagles Legacy

Op woensdag 6 juli staan The Eagles Legacy op het podium. De band brengt een ode aan de legendarische Amerikaanse band The Eagles. De band bestaat uit zes top muzikanten met de missie om de muziek van The Eagles qua zang en instrumentatie zo dicht mogelijk te benaderen. De bandleden streven er naar de muzikale nalatenschap van The Eagles respectvol en authentiek te brengen, met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCoast stijl te hercreëren. De luisteraar wordt meegenomen op een prachtige muzikale reis door de glorietijd van The Eagles.

De Dijk

De Dijk is te zien op donderdag 7 juli. Zij hebben overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. Wat al die jaren niet is veranderd: De Dijk is er voor ons allemaal. En deze zomer ontvangen wij De Dijk met open armen in Openluchttheater Tolhekke.


BLØF komt vanuit ‘t Zeeuwse naar De Basse op vrijdag 8 juli. De band bestaat in 2022 precies 30 jaar. Dat werd natuurlijk groots gevierd, met een jubileumconcert en een nieuw album, genaamd Polaroid! Ze spelen nummers van ‘Polaroid’ en zeker ook hits als Harder Dan Ik Hebben Kan en Zoutelande.


Neil Diamond Memories Band

Op zaterdag 9 juli komt de Neil Diamond Memories Band langs. De Neil Diamond Memories band eert het rijke oeuvre van de man die wereldwijd meer dan 130 miljoen albums heeft verkocht. Dé Nederlandse Neil Diamond zanger van dit moment, Marcel Mulders, neemt je samen met zijn 11-koppige band mee naar de glorietijd van de wereldster.
Geniet van een fantastische show met passie, emotie, mooie herinneringen en muziek waarbij het publiek zeker gezellig mag meezingen. Nummers als ‘Sweet Caroline’, ‘Red Red Wine’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie’ en vele andere hits passeren de revue.

Suzan & Freek

Het Nederlandse duo Suzan & Freek, dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40 komt naar de tweede editie van Openluchttheater Tolhekke. Daar wil je weer bij zijn! Zij zijn te zien op zondag 10 juli.

Rondé

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands, Concert at SEA en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio. Nu zijn te zien op in De Basse op donderdag 14 juli.

Maan

Maan sluit het Openluchttheater op vrijdag 15 juli. Zij heeft een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. Ze scoorde vele hits, zowel solo als met andere artiesten, zoals Ronnie Flex, Sevn Alias, Typhoon, Thomas Acda en Paul de Munnik. En uiteraard de nummer 1 hit met Snelle, Blijven Slapen. Met haar recentste hit ‘Leven’ manifesteert ze zich gestaag als een van de grootste jonge artiesten van Nederland.

Reserveer nu je tickets via www.openluchttheatertolhekke.nl of bel naar 0521 514004 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur).