Abito Bambino deelt zaterdag beschuit met muisjes uit

Abito Bambino gaat zaterdag open. Foto Abito

Na een paar maanden voorbereiding, gaat Abito Bambino officieel open op zaterdag 22 oktober. „We gaan hier natuurlijk een klein feestje van maken,” zegt eigenares Jeanette Steijn.

Bij Abito aan de Woldpromenade 37-39 wordt nieuwe én tweedehands damesfashion verkocht met een knipoog naar Ibiza. Jeanette liet eind augustus weten te willen gaan uitbreiden met tweedehands merkbabykleding en was hiervoor op zoek naar inbreng voor de verkoop. „Met name babykleertjes tot en met maat 98 en het liefst van populaire merken,” gaf Jeanette aan. De babykleertjes kunnen bij Abito worden ingebracht van dinsdag- tot en met vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. „Je krijgt een eigen inbrengnummer en de kleertjes komen twee maanden bij Abito-Bambino te hangen. Bij verkoop gaat er 40% van de verkoopprijs naar de inbrenger. En zijn de kleertjes niet verkocht, dan gaan ze naar goede doelen.” Inbrengers kunnen ook een e-mailtje sturen naar info@abitosteenwijk.nl.

„Het is mooi om te weten dat er in deze tijden van crisis toch leuke babykleertjes en kraamcadeautjes voor kleine prijsjes bij ons te vinden zijn,” vindt Jeanette. En nu is het dus zover en gaat Abito Bambino zaterdag officieel van start. „We willen de ‘geboorte’ van dit nieuwe onderdeel van Abito feestelijk doen met voor elke klant beschuit met muisjes!”

Nieuws

menu