Abito breidt uit met babykleertjes

Jeannette Steijn zoekt iemand die haar winkelconcept wil overnemen.

Jeannette Steijn zoekt iemand die haar winkelconcept wil overnemen. Foto Abito

Abito aan de Woldpromenade 37-39 is een zeer gezellige winkel met twee gezichten: nieuwe én tweedehands damesfashion met een knipoog naar Ibiza. Eigenares Jeanette Steijn wil binnenkort gaan uitbreiden met babykleding.

„We gaan binnenkort uitbreiden met tweedehands merkbabykleding,” vertelt Jeanette. „De babykleding komt in het achterste deel van mijn winkel Abito en gaat heten: Abito Bambino. Het idee voor Abito Bambino is nèt geboren, dus ik ben op zoek naar inbreng voor de verkoop.” Jeanette heeft inmiddels ook op social media een oproepje geplaatst voor het inbrengen van de babykleertjes. Het gaat met name om babykleertjes tot en met maat 98 en het liefst van populaire merken.

De babykleertjes kunnen bij Abito worden ingebracht van dinsdag- tot en met vrijdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur. „Je krijgt een eigen inbrengnummer en de kleertjes komen twee maanden bij Abito-Bambino te hangen. Bij verkoop gaat er 40% van de verkoopprijs naar de inbrenger. En zijn de kleertjes niet verkocht, dan gaan ze naar goede doelen.” Inbrengers kunnen ook een e-mailtje sturen naar info@abitosteenwijk.nl.

„Het is mooi om te weten dat er in deze tijden van crisis toch leuke babykleertjes en kraamcadeautjes voor kleine prijsjes bij ons te vinden zijn,” vindt Jeanette. Zij hoopt op veel inbreng om snel te kunnen starten met Abito Bambino.