Actie ‘Terwijl Mieke jullie huis verkoopt gaan jullie lekker cruisen op een E-Chopper’ is van start gegaan

Mieke Dolderman en Frans van Dokkumburg hebben een leuke actie voor wie zijn of haar huis wil verkopen.

Mieke Dolderman en Frans van Dokkumburg hebben een leuke actie voor wie zijn of haar huis wil verkopen.

Makelaar Mieke Dolderman van Mijn Makelaar Jitse de Boer aan de Goeman Borgesiusstraat 11 heeft een bijzondere en relaxte actie bedacht voor iedereen die eraan zit te denken om zijn huis in de etalage te zetten. Met de slogan ‘Terwijl Mieke jullie huis verkoopt gaan jullie lekker cruisen op een E-Chopper’ is de actie officieel van start gegaan.

Iedereen die zijn huis in de maanden mei en juni te koop zet bij Mijn Makelaar Steenwijk krijgt een E-Chopper belevenis voor 4 personen van Badass Rentals uit Giethoorn cadeau.

„Hoe leuk is het om je achtertuin te verkennen op deze stoere E-Choppers,” aldus Mieke Dolderman. „Heerlijk geruisloos cruisen door nationaal Park de Weerribben Wieden en genieten van de prachtige omgeving terwijl ik de verkoop van jullie woning begeleid. Er kan zelf bepaald worden wanneer jullie op de E-Chopper gaan cruisen. Dit kan terwijl er in jullie huis bezichtigd wordt of juist wanneer de verkoop van de woning een feit is.”

Frans van Dokkumburg van Badass Rentals staat altijd open voor samenwerkingen en toen Mieke aankwam met dit idee was hij direct verkocht. Frans weet uit eigen ervaring dat je woning verkopen tot stress kan leiden: „door een ontspanningsmoment te creëren kun je even je zinnen verzetten zodat je er weer tegenaan kunt.”

Voor meer informatie over deze actie kan er contact worden opgenomen met Mieke Dolderman van Mijn Makelaar Steenwijk. Dit kan door te bellen op 0521 - 51 64 63 / 06 - 57 423 719 of via email adres mieke@mijnmakelaar.nl