Actie 'Brood op de plank' voor Et Kloniehuus

Het suikerbrood wordt gebakken door Bakker Muis.

Het suikerbrood wordt gebakken door Bakker Muis.

Deze en komende weken komen de leden van het bestuur van Multifunctioneel Centrum et Kloniehuus in Willemsoord bij de deuren langs om de inwoners te vragen in te tekenen op een suikerbrood. Dit brood wordt gebakken door bakker Muis en is dus verzekerd van kwaliteit.

Dit is niet voor niets. „Als Kloniehuus hebben we de afgelopen maanden veel huur gemist en vinden het als bestuur onze plicht om de schouders er onder te zetten.,” aldus het bestuur. „Vaste lasten gaan gewoon door, maar ook het gebouw moet onderhouden blijven, zodat verenigingen en anderen gebruik kunnen blijven maken van ons goede en mooie gebouw in ons dorp Willemsoord. Mocht u buiten het dorp wonen en toch graag brood willen bestellen? Dit kan door een mail te sturen naar koloniehuus@gmail.com”

Het bestelde brood kan opgehaald worden bij et Kloniehuus op vrijdag 12 november tussen 18.00 en 20.00 uur of op zaterdag 13 november tussen 9.30 en 13.00 uur.

En mocht u ook nog lid zijn van de Rabobank Steenwijkerland, Meppel, Staphorst? Stem op ons als MFC et Kloniehuus tijdens deze maand van de RABOclub Support. Iedere stem is geld waard. Dank u wel.