Actieweek bij Purple

Diane Lap in haar vernieuwde winkel Purple.

Bij Purple is het deze week actieweek. In deze winkel aan de Oosterstraat 70 met sieraden voor dames en heren, accessoires en cadeauartikelen is elk tweede artikel dertig procent goedkoper.

Diane Lap (57) is de eigenaresse van Purple. In 2013 opende ze de deuren van haar gezellige winkel. „Ik ben altijd op zoek naar leuke en nieuwe merken van goede kwaliteit, die voordelig geprijsd zijn,” vertelt ze. Zo vind je bij haar bekende sieradenmerken, zoals Karma, bestaande uit oorbellen, kettingen en armbanden met edelstenen. Het sierradenlabel Go Dutch is ook verkrijgbaar bij Purple. „Deze sierraden zijn gemaakt van edelstaal, verkleuren niet en geven geen allergie,” legt Diane uit. Minder bekend zijn de zilveren sieraden van Imotionals, zoals prachtige ringen en de kettingen die je zelf kunt samenstellen.

Purple ziet er weer als nieuw uit, want in coronatijd heeft Diane het plafond, de wanden, vloer en kasten vervangen. Naast de sieraden en accessoires, zoals tassen en sjaals, vind je hierin sinds kort ook cadeauartikelen, waaronder koffie- en theeartikelen. Deze collectie gaat Diane de komende tijd nog verder uitbreiden. Ze maakt haar klanten ook graag nog attent op de zonnebrillen van Ikki. Het glas daarvan is volgens haar van goede kwaliteit.

Naast het aanbieden van mooie nieuwe merken voor dames en heren, vindt Diane service ook heel belangrijk. „Daarop selecteer ik de leveranciers, zodat ik hun service weer door kan geven aan mijn trouwe klanten.” Daarmee wil ze voorlopig nog wel even doorgaan. „Tot mijn pensioen wil ik de eigenares van de leukste winkel van Steenwijk blijven,” klinkt het enthousiast.

De actieweek duurt van dinsdag 24 augustus tot en met zaterdag 28 augustus. De dertig procent korting op het tweede artikel geldt voor het goedkoopste artikel. Purple is vijf dagen per week geopend, maar tijdelijk niet op koopzondag en donderdagavond.

Nieuws

menu