Afscheidshuys houdt zaterdag open huis

Richard Krist is blij eindelijk een open huis te kunnen houden.

Het nieuwe Afscheidshuys aan de Koningstraat 1 gaat komend weekend officieel open. Zaterdag 9 oktober is er open huis voor belangstellenden tussen 10.00 en 18.00 uur.

De deuren van Afscheidshuys Steenwijk van Richard Krist Uitvaartbegeleiding gaan zaterdag open, „maar zonder allerlei poespas. Gewoon om te laten zien hoe het is geworden, wat de mogelijkheden zijn en hoe er wordt gewerkt,” aldus eigenaar Richard Krist van Richard Krist Uitvaartbegeleiding.

„Na bijna 1.5 jaar en na alles wat er allemaal al is gedaan tijdens de lockdowns en volgens de coronamaatregelen is het nu eindelijk zover dat we officieel open kunnen gaan en aan iedereen kunnen laten zien wat we allemaal in huis hebben.”

Het Afscheidshuys Steenwijk is onderdeel van Richard Krist Uitvaartbegeleiding en is het oude Waaggebouw, te vinden in hartje Steenwijk aan de Koningstraat met uitzicht op de Markt. Het huis is verrassend ruim en sfeervol ingericht. Naast de algemene ruimten, zoals entree, ontvangstruimten en familiekamer zijn er twee bijzondere kamers waar de overledenen opgebaard kunnen worden: de Steenwieker Toorn kamer en de Rams Woerthe kamer.

Vrijdagavond is er een avond voor genodigden, „eindelijk na al menig uitvaart en opbaring te hebben verzorgd”, maar zaterdag is het open huis van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk ook op www.afscheidshuyssteenwijk.com

Nieuws

menu