Albert Heijn van Etten schenkt voor ruim 4700 euro aan groenten, zuivel en vlees aan de Voedselbank

Supermarkt Albert Heijn van Etten is deze hele week gesloten. Foto Sieb van der Laan

Afnemers van de Voedselbank Steenwijkerland hebben deze week veel extra groenten, vleeswaren, zuivel en diepvriesartikelen in hun pakket. Albert Heijn van Etten heeft een flinke bijdrage geleverd.

Albert Heijn van Etten wordt momenteel grootscheeps verbouwd. De winkel is deze week gesloten. Afgelopen vrijdag werden de laatste koelvers- en diepvriesproducten uit de winkel gehaald en geschonken aan de Voedselbank Steenwijkerland. „En dat was best nog veel,” vertelt supermarkteigenaar Teun van Etten. „Alle groenten, fruit, vlees, vleeswaren, kaas, zuivel, en diepvriesproducten die vrijdag naar de Voedselbank zijn gegaan, hadden een totale waarde van € 4789,91. We zijn heel blij dat het een goede bestemming heeft gevonden.”

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om de winkel te vergroten en om te bouwen tot één van de meest duurzame Albert Heijn supermarkten. Er komt zo’n 150 m2 vloeroppervlak bij. Verder wordt de nieuwe Albert Heijn van Etten voorzien van duurzame koel- en stroominstallaties, waardoor het totale energieverbruik met een kwart naar beneden gaat.

Volgende week dinsdagmorgen, 31 januari, wordt de nieuwe Albert Heijn van Etten feestelijk geopend.

Nieuws

menu