Als het bier op is, bestel je bij De Bierkoerier

Thiemo, Robin, Hessel en vooraan Robert. Foto: De Bierkoerier

De vier vrienden Hessel van Dalen, Robert Hofker, Robin Visschedijk en Thiemo Boven gaan vrijdagavond 11 februari van start met de Bierkoerier: voor supersnelle levering van een koud biertje, wijntje of hapje ‘s avonds tussen 22.00 en 2.00 uur op vrijdag- en zaterdagavond.

„Wij hebben de afgelopen maanden al een aantal keren meegemaakt dat we gezellig bij vrienden waren, maar dat dan rond elf, twaalf uur het bier op was. Jammer, en je kunt ook nergens terecht. Dat zullen meer mensen hebben, dus we denken dat deze service best populair kan worden,” denkt Hessel. „Thuis bezorgen is super populair geworden. De supermarkten hebben het druk met bezorgen van boodschappen en in grote steden zijn nieuwe bedrijven als Gorilla en Flix echt een nieuwe hype.”

De vier jonge vrienden, „we zijn tussen de 21 en 23 jaar”, denken dat een bierkoerier de meeste kans van slagen heeft. „We beginnen eerst met het snel leveren van een kratje bier, wijn, (lichte) flügel en snacks. Elke vrijdag- en zaterdagavond tussen 22.00 en 02.00 uur bijna direct (variërend van een kwartier tot een halfuurtje) bezorgd bij iedereen in Steenwijk en regio, mits 18 jaar of ouder. In Steenwijk kan dat zeer snel, maar we bezorgen tot maximaal zo’n 20 kilometer rond Steenwijk, dus ook in Steenwijkerwold, Wolvega, Oldemarkt, Vledder en Havelte. Dat kan natuurlijk vaak niet binnen een kwartiertje. Op onze website is automatisch ingesteld dat als het adres ingevoerd wordt, je direct kunt zien wat de bezorgkosten zijn. We kunnen twee soorten bier, vijf soorten wijn, shotjes en diverse borrelhapjes leveren.”

Kijk op www.bierkoeriersteenwijk.nl voor meer informatie.

Nieuws

menu