Alzheimer Trefpunt houdt muzikale afsluiting van het seizoen in Nijenstede Steenwijk

Een vergeet-mij-nietje. Foto: Aangeleverde foto

Dinsdagavond 21 juni is er van 19.30 uur tot 21.00 uur een Alzheimer Trefpunt in Woonzorgcentrum Nijenstede aan de Johannes Bogermanstraat 1 in Steenwijk. Na ruim 2,5 jaar keert het Trefpunt dus weer even terug op de ‘oude plek’, waar een groter publiek mee kan genieten van de muzikale afsluiting van het seizoen.

Muziek maakt vaak mooie herinneringen los, ook als het geheugen begint te haperen. Muziektherapeut Erik Zwaan van Zorggroep Noorderboog komt vertellen over muziektherapie, met alle ruimte voor vragen. De avond wordt omlijst met live accordeon en orgelmuziek. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

Dementievriendelijk Steenwijkerland

Het Alzheimer Trefpunt in Steenwijkerland is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Dementie is een ziekte waar veel mensen mee te maken krijgen, in een tijd waarin iedereen zolang mogelijk zelfstandig blijft wonen.

Doel is samen blijven bouwen aan een dementievriendelijk Steenwijkerland. Het Alzheimer Trefpunt Steenwijkerland wordt gehouden door de belangenbehartigers van Alzheimer Nederland in samenwerking met Sociaal Werk De Kop en de casemanagers dementie. Meer info via mantelzorg@sociaalwerkdekop.nl of (0521) 745080.

Nieuws

Meest gelezen

menu