Bakkerbouw start binnenkort met bouw nieuw bedrijfspand op Eeserwold

Een impressie van het nieuwe bedrijfspand van Bakkerbouw. Foto: B&V Bouwmeesters / Sander Boer

Bakkerbouw uit Steenwijkerwold gaat binnenkort beginnen met de bouw van een nieuw bedrijfspand aan Eeser Hout op Eeserwold. De vergunning is onlangs verleend.

Eigenaar Roland Bakker is al vanaf 1996 actief in de bouwwereld. Hij deed ervaring op bij diverse aannemers en was betrokken bij een groot aantal kleine en grote projecten. In 2011 besloot hij voor zichzelf te beginnen en zo ontstond Bakkerbouw, een allround bouwbedrijf.

Succesvol

Met succes, want inmiddels bestaat het team uit zeven personen en zijn diverse projecten afgerond. De huidige ruimte in Steenwijkerwold en de loods voor opslag aan de Lange Baan zijn veel te klein geworden. „We zijn uit ons jasje gegroeid en daarom op zoek gegaan naar een nieuwe locatie”, vertelt de inwoner van Steenwijkerwold.

Sander Boer van B&V Bouwmeesters heeft een ontwerp gemaakt. Binnenkort gaat de bouw beginnen en het team hoopt dat het gebouw in de zomer gereed zal zijn. De nieuwe bedrijfsruimte wordt in eigen beheer gebouwd.

Ook verhuur

Het gaat om een pand van 545 vierkante meter, waarvan Bakkerbouw zelf 300 vierkante meter op de begane grond en nog eens 150 vierkante meter op de verdieping in gebruik gaat nemen. Verder zullen er vier aparte units worden gerealiseerd met een oppervlakte van 60 vierkante meter op de begane grond en 30 vierkante meter op de verdieping. Deze units zijn bestemd voor de verhuur.

Nieuws

menu