Barbara Lok brengt A Tribute to Michel Legrand in 't Lam in Blokzijl

Barbara Lok brengt een ode aan de Franse componist Michel Legrand. Foto: Michel Porro

Barbara Lok is geen onbekende in de regio, zeker niet bij muziek en zangliefhebbers. Ze geeft op vrijdagavond 29 oktober in ‘t Lam in Blokzijl een intiem en klein concert.

Zangeres, zangcoach, dirigente, arrangeur van muziek en schrijfster van muziekteksten, Barbara Lok, heeft naam gemaakt door haar grote inzet bij musical-spektakels als Storm over Beulake, het mysterie Wardenier en Razzia. Altijd gebaseerd op historische gebeurtenissen in en om dit deel van Overijssel. En altijd met een mix van (semi)professionals en amateur beoefenaars.

‘t Lam ontmoet Barbara Lok laat een andere kant van haar zien. Ze brengt, samen met basgitarist Joel Groenewold, een muzikale ode aan de Franse componist Michel Legrand: A Tribute to Michel Legrand.

De Franse (filmmuziek) componist, pianist en arrangeur Michel Legrand is wereldberoemd door zijn filmmuziek (circa 200 composities voor televisie en film) voor onder anderen The Thomas Crown Affair, Windmills of Your Mind, Summer of 42 en Yentl. Verder nam hij muziek op met Shirley Bassey, Ray Charles, Frank Sinatra en Neil Diamond.

A Tribute to Michel Legrand is te zien op vrijdagavond 29 oktober in ‘t Lam aan de Breestraat 2. Aanvang: 20.15 uur. Reserveren: karin@karinklomp.nl

Nieuws

menu