Beddenspecialist Huisman lanceert matrasinruilactie

Jeroen Huisman wil met de matrasinruilactie iedereen aanmoedigen om hun oude matras in te ruilen voor een betere nachtrust.

Jeroen Huisman wil met de matrasinruilactie iedereen aanmoedigen om hun oude matras in te ruilen voor een betere nachtrust. Foto Sieb van der Laan

Bij Beddenspecialist Huisman is de hele maand april matrasinruilactie. Wie zijn of haar oude matras inruilt voor een nieuwe, ontvangt tot 200 euro korting op de aankoop van de nieuwe matras. Deze actie is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook zeker voor een goede nachtrust.

De inruilcampagne is gericht op het belang van een goede nachtrust en het vervangen van oude matrassen die niet langer de juiste ondersteuning bieden. Door een oude matras in te ruilen voor een nieuwe, kunnen klanten niet alleen profiteren van een betere nachtrust, maar ook van een aantrekkelijke korting op de aankoop van hun nieuwe matras.

Beddenspecialist Huisman is ervan overtuigd dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezonde levensstijl en dat een goed matras daarbij van cruciaal belang is. De actie is dan ook bedoeld om klanten aan te moedigen hun oude matras te vervangen door een nieuwe, zodat ze kunnen genieten van een goede nachtrust en een gezond leven.

„We weten dat het vervangen van een matras voor sommige mensen misschien een lastige beslissing is, maar we willen graag benadrukken hoe belangrijk het is om een matras te hebben dat de juiste ondersteuning biedt”, aldus Jeroen Huisman, eigenaar van Beddenspecialist Huisman. „Met deze actie willen we onze klanten aanmoedigen om hun oude matras in te ruilen voor een nieuwe en zo te profiteren van een betere nachtrust en een aantrekkelijke korting op de aankoop van hun nieuwe matras.”

De matras inruil campagne van Beddenspecialist Huisman loopt de maand april en is beschikbaar voor alle klanten die hun oude matras inruilen voor een nieuwe. De korting kan oplopen tot 200 euro, afhankelijk van het type matras dat wordt gekocht.

Voor meer informatie over de campagne, de voorwaarden en het assortiment van Beddenspecialist Huisman, kunnen klanten terecht op de website www.beddenspecialist-huisman.nl of in de winkel aan de Gasthuisstraat 39 in Steenwijk.