Beginnerslijn bij Bridgeclub Steenwijk

Een avond van Bridgeclub Steenwijk tijdens een midwinterdrive.

Een avond van Bridgeclub Steenwijk tijdens een midwinterdrive. Foto: Bridgeclub Steenwijk

Bridgeclub Steenwijk start op maandag 5 september het nieuwe seizoen.

Speelplek is het Fletcher Hotel aan de Woldmeentherand. Na een paar lastige jaren door corona is er het goede nieuws dat mensen de gezelligheid van een vereniging weer opzoeken. Zo is er nu een beginnerslijn opgezet. Net uit de cursus gekomen kunnen deze spelers nu meedraaien in een eigen lijn waarbij de vereniging voor begeleiding gaat zorgen. „Want aan de bridgetafel met anderen leer je het spel het snelst. En gezellig is het ook”, zegt Marian Hoornweg, secretaris van BC Steenwijk.

„Het is bij BC Steenwijk voor elk wat wils. Er zijn leden die voor de gezelligheid komen, leden die de uitdaging van een competitie zoeken of leden die fysiek niet kunnen sporten maar wel hun grijze cellen in conditie willen houden. Het kan allemaal. Tot op het hoogste niveau, want we zijn lid van de Nederlandse Bridge Bond”, vervolgt ze.
Wie ook lid wil worden of het bridgen onder de knie wil krijgen, kan zich aanmelden via de website www.bridgeclubsteenwijk.nl . Een korte cursus kan al vanaf twee deelnemers.