Bericht vanuit De Kluif: aandacht voor Reggie en versterking gezocht!

Reggie. Foto: De Kluif

Deze week vraagt Dierenasiel en -pension De Kluif aan de Steenwijkerweg 258 aandacht voor kater Reggie en daarnaast is De Kluif dringend op zoek naar vrijwilligers met een hart voor dieren.

Reggie is een mannetje van 8 jaar. Hij is bij ons gekomen, omdat de eigenaar er niet meer voor kon zorgen. Reggie heeft speciale brokjes (en hij kan niet tegen vlooiendruppels. Hij zal daardoor gekamd moeten worden. Wij zoeken een plekje voor hem waar hij alleen mag wonen, want van andere katten is hij niet gediend. Reggie is geënt, gechipt, ontwormd en gekamd (ontvlooid).

Verder zoeken we vrijwilligers met een dierenhart. In ons asiel helpen vrijwilligers in de ochtenduren om de dieren te verzorgen. Het helpen bestaat uit het schoonmaken van de verblijven, maar daarnaast is er natuurlijk tijd om met de katten te knuffelen. Voor de zaterdag en of de zondag zoeken wij aanvulling op ons team. Lijkt het u leuk om te helpen, kunt u in een team werken en bent u ouder dan 16 jaar. Neem dan telefonisch contact met ons op om langs te komen. Het telefoonnummer is 0521 512 015 .

Nieuws

menu