Bijvoet in het zonnetje gezet bij de Permacultuur Tuin in Vollenhove tijdens de Levende Tuinenroute

De bijvoet is een alsemachtige plant uit de composietenfamilie. 

De bijvoet is een alsemachtige plant uit de composietenfamilie.  Foto: Instagram@wilde_weelde

De maandelijkse Meet & Greet, telkens op de laatste zaterdag van de maand, valt deze maand samen met de jaarlijkse Levende Tuinenroute in Steenwijkerland. En dat kan prima samen, vinden ze op de Permacultuur Tuin in Vollenhove.

Wie inspiratie wil opdoen over een andere manier van tuinieren, waar je zelf blij van wordt en die ook goed is voor de natuur, is zaterdag 25 juni van 10.00 tot 16.00 op zijn plek tijdens de Levende Tuinenroute. Er is op die dag een route van opengestelde tuinen door heel Steenwijkerland. Meer informatie hierover is te vinden op www.ik-begin.nu/de-levende-tuinenroute .

De bijvoet

Wie meer wil weten over het speciale plantje dat deze maand tijdens de Meet & Greet op de Permacultuur Tuin in het zonnetje staat, kan tussen 10.00 en 11.30 uur komen ruiken, voelen, proeven en luisteren naar het verhaal van de bijvoet. De bijvoet is een alsemachtige plant uit de composietenfamilie.

Voor deelname aan de Meet & Greet is aanmelding gewenst. Meer informatie hierover en aanmelden kan per mail info@transitiontownvollenhove.nl of telefonisch (06) 303 421 53.

Locatie van het Volkstuinencomplex: Flevoweg 3 Vollenhove, naast het zwembad.