Bistro De Opschepper is een veelzijdig restaurant

Arnold Struik in de vernieuwde buffetruimte. Foto: Sieb van der Laan

Na de koerswijziging van een jaar geleden waarbij de eigenaren Arnold en Marissa Struik van Bistro De Opschepper zich noodgedwongen zagen voorlopig te stoppen met de populaire all-in buffetten om het restaurant zo ‘coronaproof’ mogelijk te houden, werd de restaurantformule omgezet naar bistro. Daarbij werd de menukaart behoorlijk uitgebreid voor à la carte dineren en werd het concept ‘Sharing Diner’ ingevoerd.

„In onze bistro ligt de focus op sfeervol en betaalbaar dineren, met een uitgebreide wijn- en bierkaart,” vertelt Arnold. „We staan bekend om goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Goed eten voor een schappelijke prijs en dat willen we heel graag zo houden.” Inmiddels is de buffetruimte van De Opschepper omgetoverd tot een aparte zaal voor bijeenkomsten en kleinschalige feestjes voor groepjes van 15 tot 35 personen. „Ideaal voor bijvoorbeeld besloten familiefeestjes en bedrijfsuitjes. Hier kunnen desgewenst diverse buffetten worden geserveerd, waaronder ook een brunchbuffet of high tea, en ook het zelf tappen van bier en frisdranken is terug in de buffetruimte. Een avondvullend programma, met bijvoorbeeld een pubquiz of casinospelen kunnen we ook verzorgen. Voor grotere groepen, met meer dan 35 personen, zijn er eveneens verschillende mogelijkheden. Geïnteresseerden kunnen altijd vrijblijvend bij ons informatie hierover aanvragen.”

Het vorig jaar geïntroduceerde ‘Sharing Diner’ slaat goed aan. „Het is erg in trek bij onze gasten. We krijgen er alleen maar positieve reacties op. Bij Sharing Diner wordt een 4-gangen diner geserveerd, waarbij je per gang 4 verschillende gerechtjes krijgt voorgeschoteld. Het allerlekkerste van De Opschepper komt dan allemaal aan tafel!” Sharing Diner is ook te reserveren voor grotere groepen.

Met veel ruimte, een ruime menukaart en aparte ruimte voor feestjes is dus voor elk wat wils bij Bistro De Opschepper. „Ook catering op locatie verzorgen wij graag. Bezoek onze website www.restaurantdeopschepper.nl om inspiratie op te doen. Reserveren kan telefonisch via 0521 520 739 of via onze eerdergenoemde website.

Bistro De Opschepper aan de Molenstraat 7 is van woensdag tot en met zondag geopend vanaf 16.00 uur.

Nieuws

menu