'Blankenham Bruist': dijkdorp in Steenwijkerland laat zien wat het allemaal in huis heeft tijdens evenement voor het hele gezin

Het dorp Blankenham bruist aankomend weekend. Wilbert Bijzitter

‘Blankenham Bruist’. Met dit thema organiseert Dorpsbelang op zaterdag 24 september een middag in en rond De Skulpe waarbij de verenigingen, bedrijven en andere dorpsbewoners zich kunnen presenteren aan een ieder die er belangstelling voor heeft.

Vanaf 13.30 uur is de start van Blankenham Bruist met allerlei activiteiten, waarbij onder andere verenigingen en lokale bedrijven zichzelf voorstellen aan nieuwe, huidige en regionale bewoners. De middag begint met een welkomstdrankje voor iedere bezoeker en het geheel duurt tot 17.00 uur.

Tijdens het evenement kun je struinen van kraam naar kraam, die allen gevuld zijn met informatie, activiteiten en gezelligheid. Bij de entree krijgt iedere bezoeker een lootje en een stempelkaart. Het lootje kan bij het Rad van Fortuin ingeleverd worden om een rondje mee te spelen voor leuke prijzen. Het Rad van Fortuin draait 3 rondes: om 15.00, 16.00 en 17.00 uur. Bij deelname aan 10 activiteiten krijg je een ‘stempel’ in je stempelkaart en een gratis drankje aan de bar van ‘De Skulpe’.

Vischfoodtruck

Aan de inwendige mens is ook gedacht, zo is er een Vischfoodtruck met vers gerookte zalm, lekker gegrild vlees en worden er poffertjes gebakken. Er is een springkussen voor de kinderen en activiteiten waar zij helemaal op los kunnen gaan. Alle activiteiten vinden plaats in en om het dorpshuis ‘De Skulpe’. Dus ook bij minder goed weer is er genoeg te doen. Blankenham Bruist is een evenement voor het hele gezin.

Meer informatie via: dijkdorpblankenham.nl .

Nieuws

menu