Bloxy Music zoekt nieuwe koorleden en houdt open repetitieavond

Bloxy Music zoekt zangers en zangeressen.

Denk je er al langer over om te zingen bij een popkoor? Dan is het nu de kans om in te stappen en mee te repeteren met het koor Bloxy Music, onder leiding van de nieuwe, enthousiaste dirigent Jane Loois. Het koor houdt een open repetitieavond op donderdagavond 14 oktober.

Popkoor Bloxy Music uit het pittoreske havenstadje Blokzijl zoekt nieuwe koorleden. Het popkoor bestaat 15 jaar en heeft inmiddels 23 leden. En er kunnen nog nieuwe leden bij!

Onder leiding van de nieuwe, enthousiaste dirigent Jane Loois van het koor wordt elke week gezongen. Jane heeft afgelopen jaar haar master studie, aan het conservatorium van Rotterdam, cum laude afgerond als pop vocalist. Deze master opleiding was geheel gericht op samen zingen, zorgen dat je als groep op je mooist klinkt en je met elkaar de weg weet binnen verschillende stijlen en nummers.

Wie mee wil doen met de open repetitieavond op donderdagavond 14 oktober is welkom. De repetitie is van 20.00 uur tot 22.00 uur en vindt plaats in De Ploats in Blokzijl.

Kijk voor meer informatie op www.bloxymusic.nl of op de FaceBookpagina Bloxy Music.

Nieuws

menu