Bouw nieuw pand Hooikammer vordert

Het bedrijfspand in aanbouw. Foto: Martijn Bijzitter

De bouw van het nieuwe bedrijfspand van Hooikammer aan de Oostermeentherand in Steenwijk vordert gestaag.

Hooikammer opereert al heel wat jaren vanuit Steenwijk, door de groei van de organisatie en het ontbreken van uitbreidingsmogelijkheden in zowel Steenwijk als Staphorst is besloten een nieuw pand te bouwen. „Zo kunnen we weer vooruit en zijn we klaar voor de toekomst.” vertelt Jarón Hooikammer.

Het pand aan de Oostermeentherand wordt voor een deel ingericht voor de berging van personenautoauto’s, bussen en vrachtwagens met pech of na een ongeval. Hooikammer bestrijkt hiervoor het gebied tussen Staphorst en Heerenveen-Zuid.

Het overige deel van het pand wordt ingericht voor de handling die Hooikammer dagelijks uitvoert aan ex-lease auto’s, schade-voertuigen en in beslag genomen voertuigen. De handling bestaat voornamelijk uit het verkoop klaar maken en veilen van deze voertuigen in opdracht van fleetowners, leasemaatschappijen en financiële instellingen.

Parkeerdek is mogelijk

Het terrein rondom het pand zal worden gebruikt voor de stalling van deze voertuigen. De stallingscapaciteit ligt rond de 600 voertuigen, maar mocht het nodig zijn kan men dit uitbreiden met een parkeerdek. Hierdoor verdubbelt de capaciteit.

Na de zomerstop (bouwvak) zijn de bouwwerkzaamheden hervat.

Nieuws

menu