Business Gala in het teken van Songfestival

Martin en Ineke van 't Veen nemen de prijs in ontvangst. Links Jurgen Helfrich, voorzitter van Business Club Steenwijkerland; achter Martin en Ineke Theo Bouius, accountmanager van Business Club Steenwijkerland en rechts Klaas Pompstra uit Oldemarkt, de winnaar van 2019. Foto: Wilbert Bijzitter

Het Business Gala is dit jaar op vrijdag 11 november in de evenementenhal in De Meenthe. Dan worden de Ondernemer van Jaar en de winnaar van Jan Smit startersprijs bekendgemaakt.

Het gala werd vorig jaar in verband met coronamaatregelen in de evenementenhal van De Meenthe gehouden, zodat de anderhalve meter afstand regel kon worden nageleefd. De opstelling, met grote ronde tafels, en mensen die naar hun plaats werden begeleid, leidde tot positieve reacties, zodat ook dit jaar het gala in de evenementenhal werd gehouden.

Er is een omlijstend programma met als thema Songfestival. Niemand minder dan Sietse Bakker, de organisator van het Songfestival in Nederland, zal spreken. Tot 2016 was hij de internationale Event Supervisor van het Eurovisie Songfestival. Van 2019 tot 2021 was hij Uitvoerend Producent van het 65ste Eurovisie Songfestival, dat in Nederland werd gehouden. De feestband Glamourama zal tijdens het gala songfestivalliedjes zingen.

Tijdens het gala worden de Ondernemer van Jaar en de winnaar van Jan Smit startersprijs bekendgemaakt. Wie volgen Martin van ’t Veen van Bijzonderdruk en Remko Piepers en Jeffrey van Hees van EMeals, de winnaars van vorig jaar, op?

Het Business Gala is tevens de start van de Week van de Ondernemer met een nieuw evenement op donderdag 17 november het Werkfestival Steenwijkerland. Een nieuw evenement in een unieke vorm. Geen is geen traditionele banenmarkt. Iedereen gaat in De Meenthe door een doolhof en komt op verschillende pleinen waar het mogelijk is om een nieuwe (werk)toekomst te vinden.

Nieuws

menu