Cabaret van Annick Boer in de Tippe

Annick Boer. Foto: Randy Fokke

Op vrijdag 26 november is er eindelijk weer een voorstelling in het daktheatertje van de Tippe. Annick Boer, bij het grote publiek bekend van o.a. Kanniewaarzijn en De TV Kantine, gaat in reprise met haar cabaretvoorstelling.

En dat is goed gelukt! Pers en publiek zijn unaniem laaiend enthousiast: „Boer bezit een voor cabaret zeer geschikt dubbeltalent : ze kan geestig vertellen en ze kan heel mooi zingen” ( de Volkskrant). Annick legt op geheel eigen wijze de menselijke natuur en onze tekortkomingen bloot, maar ook het vermogen om lief te hebben. De mooiste kleinkunstliedjes afgewisseld met haar droogkomische verhalen vol zelfspot, maken deze voorstelling tot een heerlijke avond.

De voorstelling in de Tippe begint om 20.00 uur. Het daktheatertje zit meestal stampvol en reserveren is zeker aan te raden. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@detippe.nl

Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom en schenken we een kopje koffie of een drankje, dit kan ook naar boven worden meegenomen. In het daktheater zijn vaste zitplaatsen en voor binnenkomst worden de QR codes gescand.

Nieuws

menu