Cathrien Jordens eerste prijswinnares Sint- en Kerstactie Vestingstad

Cathrien Jordens neemt haar prijs in ontvangst bij Femmie Dedden van Kruider Woninginrichting. Foto: Steenwijk Vestingstad

Een verheugde Cathrien Jordens uit Vollenhove nam zaterdagmorgen haar prijs in ontvangst bij Kruider Woninginrichting aan het Diep. Cathrien is de eerste weekprijswinnares van de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad.

De prijs, een waardebon van 250 euro te besteden bij Kruider Woninginrichting, werd uitgereikt door medewerkster Femmy Dedden van Kruider en Bloemisterij Gaal zorgde voor een feestelijk bloemetje. De overige dagprijswinnaars worden bekend gemaakt in de Opregte Steenwijker Courant van maandag 22 november en in de Steenwijker huis-aan-huis krant van dinsdag 23 november.

De Sint- en Kerstactie loopt nog tot 24 december. Iedereen kan zijn of haar kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, deponeren in de daarvoor bestemde bussen in het centrum. Dagelijks wordt een trekking verricht van waardebonnen van 25, 50 en 100 euro en wekelijks wordt er een waardebon van 250 euro verloot.

Nieuws

menu