Chamomilla viert tienjarig jubileum met een winactie

De specialiteit van Janny Jansen is huidverbetering.

De specialiteit van Janny Jansen is huidverbetering. Foto: Sieb van der Laan

Chamomilla, huidverbetering Vollenhove bestaat 10 jaar en dat gaan wij vieren

„Tien jaar geleden begonnen we met één ruimte aan huis, vijf jaar geleden de overstap gemaakt naar een Wellness/huidverbeteringspraktijk met receptie, 4 behandelkamers, sfeervolle lounge met haard, kleedkamer en doucheruimte in een historisch pand in het centrum van Vollenhove,” vertelt eigenares Janny Jansen. Janny is medisch schoonheidsspecialiste dermatologie en pedicure. „Als medisch schoonheidsspecialist heb je medische kennis van de huid en zijn wij gespecialiseerd in het verbeteren van huidaandoeningen. Er zijn diverse specialisaties waardoor bepaalde behandelingen vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. De combinatie pedicure-huidspecialist maakt dat wij o.a. effectief schimmelnagels behandelen met IPL-Laser.”

Inmiddels werkt Janny niet meer alleen en is het team uitgebreid. Neem eens een kijkje op de website voor een eerste kennismaking met het team en de behandelingen. „Ons uitgebreide aanbod zal u verrassen!”

Vanwege het 10-jarig bestaan houden Janny en haar team een leuke winactie. Wie één van de jubileumspecials boekt in september of oktober maakt kans op een geheel verzorgde KUNSTDAG voor 2 personen (inclusief vervoer) in kunstenaarsstadje Ootmarsum. Een workshop bij Kunstenares Carina Bergsma-Kroeze (www.carinakroeze.nl) is een onderdeel van deze dag. Carina is portretschilder/beeldend kunstenaar. Zij schildert alles wat haar boeit waarbij de natuur om haar heen een grote inspiratiebron is. Sinds een aantal jaren heeft zij zich toegelegd op portretschilderen. Iemands karakter vastleggen op het doek vindt zij erg inspirerend. De KUNSTDAG is op zaterdag 30 oktober begint met een complete koffie of thee, de workshop Kunst, een uitgebreide lunch in een gezellig restaurant, een bezoekje aan een galerie en met het gemaakte kunstwerk weer naar huis.

„Verder houden we van 4-9 oktober een jubileumweek met verschillende activiteiten., met een Open Dag op zaterdag 9 oktober van 11.00 tot 14.00 uur,” besluit Janny. Alles is ook te zien op de website chamomilla.nl, facebook en instagram.