ChristenUnie op stap met bewoners Nijenstede

De fractie van ChristenUnie met bewoners van Nijenstede.

De fractie van ChristenUnie met bewoners van Nijenstede. Foto: Aangeleverd

De fractie, de wethouder en het bestuur van de ChristenUnie hadden mooie ontmoetingen met bewoners van zorgcentrum Nijenstede.

De vraag van de ChristenUnie om een sociaal project te willen doen kwam bij Stichting Present Steenwijkerland terecht en is doorgezet naar zorgcentrum Nijenstede in Steenwijk.

Al op tijd stonden de mensen van de ChristenUnie met vijf auto’s klaar om met bewoners langs de prachtige tulpenroute van de Noordoostpolder gaan rijden. Er is genoten van elkaar en van de prachtige bloemenpracht. Tijdens het koffiemoment halverwege was er nog een leuke uitdaging in de vorm van een kleine survivaltocht om bij de toiletten te komen. Om met een rollator via een weiland, over een plankje, bij het toilet te komen was een behoorlijke uitdaging. Gelukkig dacht het personeel van Nijenstede hierin goed mee en is dit obstakel sportief overwonnen en kon na de koffie de rit vrolijk verder langs de velden en uiteindelijk terug naar Nijenstede. Als afscheid zijn de bewoners nog verblijd met een prachtige verse bos tulpen.