Concert oratoriumvereniging in Grote Kerk van Steenwijk

Christelijke Oratiorium Vereniging Steenwijk e.o. geeft voor het eerst sinds de uitbraak van corona weer een concert in de Grote Kerk in Steenwijk Tilly Berends

Na een lange stilte is de Christelijke Oratorium Vereniging Steenwijk e.o. begonnen met koorrepetities. Zij zijn klaar om op 13 november een concert te geven in de Grote Kerk van Steenwijk. Er zijn twee concerten gepland die dag, een middagconcert dat om 16:00 uur begint en concert in de avond dat om 20:00 start.

Het koor brengt werken van Felix Mendelssohn Bartholdy, Gabriel Fauré, Josef Rheinberger en Antonin Dvořák ten gehore. Wat deze componisten verbindt zijn hun orgelwerken. Het Van Oeckelenorgel van de Grote Kerk wordt bespeeld door Fedde Tuinstra, de vaste organist van het koor. De muzikale leiding is in handen van dirigent Rob Meijer en de solisten zijn Nicole Fiselier (sopraan), Marie Anne Jacobs (alt), Stefan Kennedy (tenor) en Frank Hermans (bas).

Om rekening te houden met de geldende coronamaatregelen is er gekozen voor twee optredens om te voorkomen dat de kerk te vol zal zijn tijdens het concert. De kerk gaat een uur voor aanvang open en er is vrije zitplaatskeuze.

Kaarten voor het concert kosten €15 (kinderen t/m 12 jaar gratis) en zijn te verkrijgen bij Primera Steenwijks Boekhuys in Steenwijk, Boekhandel Barth in Meppel, Boekhandel Zwikstra in Wolvega, Boekhandel Boek en Mix in Vollenhove, bij leden van het koor en op www.covsteenwijk.nl

Nieuws

menu