Coronaproof snertactie d'Olde Veste

Voorafgaande aan de laatste wedstrijd in 2021 namen de speelsters en begeleiding van Olde Veste vrouwen 2 nog even de tijd om op de foto te gaan. Getooid met kerstmuts en slingers wensen ze iedereen, namens de voetbalvereniging Olde Veste, prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Voorafgaande aan de laatste wedstrijd in 2021 namen de speelsters en begeleiding van Olde Veste vrouwen 2 nog even de tijd om op de foto te gaan. Getooid met kerstmuts en slingers wensen ze iedereen, namens de voetbalvereniging Olde Veste, prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling. Foto: Adri van Sleen

De leden van Olde Veste vrouwen gaan ook dit jaar op pad om snert voor de club te verkopen.

Wegens de coronamaatregelen kan er op 15 januari niet huis aan huis gevent worden. De organisatie heeft daardoor besloten om alle leden een bestellijst toe te sturen. De leden kunnen dan zelf familie, kennissen en buren benaderen. Dit zal moeten gebeuren voor 23 december wanneer de bestellijsten weer terug moeten zijn bij de organisatie.

Op zaterdag 15 januari zal de snert en worst dan bij de kopers aan huis worden afgeleverd. Dit alles via de geldende coronaregels.