Corpus Christi in Filmhuis Steenwijk

Filmposter van Corpus Christi.

Filmposter van Corpus Christi.

Komende week staat de volgende film op het programma in het Filmhuis in Steenwijk (Dyka Vestzakzaal van Rabo Theater De Meenthe): Corpus Christi

Dinsdag 28 september om 20.15 uur is de filmvertoning ‘Corpus Christi’. De twintigjarige jeugddelinquent Daniel droomt ervan om priester te worden. Maar vanwege zijn strafblad maakt hij geen schijn van kans. Zijn leven krijgt echter een onverwachte draai als hij tijdens werkverlof in een dorpskapel wordt aangezien voor een jonge priester. De lokale gemeenschap kan hem goed gebruiken en Daniel besluit in zijn rol te blijven om het dorp te helpen met een onverwerkt trauma. Maar terwijl hij steeds zelfverzekerder wordt als charismatische, onorthodoxe priester, ligt ontmaskering op de loer en wordt de angst dat zijn criminele verleden hem inhaalt steeds groter.

Ook te zien in Filmhuis Steenwijk

Dinsdag 5 oktober Les Plus Annees D’Une Vie. Dinsdag 12 oktober Papicha. Donderdag 21 oktober The Sisters Brothers. Dinsdag 26 oktober Bulado. Dinsdag 2 november The Wild Goose Lake. Dinsdag 9 november Offside. Dinsdag 16 november Proxima. Dinsdag 23 november Jojo Rabbit. Dinsdag 30 november Police.

M eer informatie, reserveren voor deze en de komende films of voorstellingen via www.demeenthe.nl/filmhuis-steenwijk of bel (0521) 514 004.