De Maartjestuin doet mee met de open Atelierroute Steenwijkerland

Kleurrijk werk van Bernardien Hubbers te zien in de Maartjestuin.

In de weekenden van 2 en 3 en 9 en 10 oktober 9 en 10 oktober exposeert Bernardien Hubbers haar mooie schilderwerken in de Maartjestuin, als onderdeel van de open Atelierroute. De Maartjestuin is te vinden aan de Gierwal 5 en de tuin is beide weekenden geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De werken worden tentoongesteld in de mooie tuinkamers en het theehuis, ook bij wat minder weer, is er extra ruimte met behulp van een professionele tent. De Maartjestuin is al jaren een bekende bezoekers- en theetuin, waar de bezoekers kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met huisgemaakt gebak. In de prachtige tuin zijn mooi aangelegde bloemenborders en fraaie kunstwerken. De bloemenborders zijn juist in de herfstperiode meer dan de moeite waard. De vaste zonnebloemen gemengd met de vele soorten asters en vernonia’s leveren een prachtig kleurenspel op.

Bernardien Hubbers is autodidact. „Al vele jaren is schilderen mijn passie. Ik heb bij verschillende kunstenaars lessen gevolgd zo ook een aantal jaren op de kunstacademie Friesland. Voor inspiratie en feedback bezoek ik nog altijd workshops. Inspiratie voor mijn werk is overal om mij heen aanwezig. Ik voel mij niet gebonden aan een stijl of vorm, werk met textiel, pasta, papier of natuurlijke materialen. Als kunstenaar verwonder ik mij over wat ik zie in mijn eigen werk. Deze verwondering hoop ik over te brengen. De Kunstkring Steenwijkerland organiseert De Open Atelierroute. Ik exposeer mijn werken tijdens de atelierroute twee weekenden in De Maartjestuin in Eesveen. Ik verheug me op de mooie samenwerking op deze bijzondere locatie.” Kijk ook op www.demaartjestuin.nl of bel met 06-23927380.

Nieuws

menu