De Meenthe wordt even de grootste kroeg van Steenwijk, scutterie knalt DYKA VestingsFestival open

De partyband PROOST! naar Steenwijk. Foto: Tafelronde 93

De coronamaatregelen zijn door het kabinet versoepeld. Voor de heren van Tafelronde 93 Steenwijk aanleiding om onder de naam DYKA VestingsFestival op 23 oktober 2021 samen met een aantal horecaondernemers een spectaculair en gezellig feest te organiseren in de evenementenhal van De Meenthe in Steenwijk.

Tafelronde 93 Steenwijk haalt in samenwerking met de lokale kroegen ‘t Pandje, De Zwetser, La Barca en De Boekanier de partyband PROOST! naar Steenwijk. Deze band zet elke feestzaal op zijn kop in een explosieve en energieke show waarin maar liefst 120 superhits de revue passeren. Op die manier is De Meenthe op 23 oktober even de grootste kroeg van Steenwijk. Support act DJ Mr. Marvin maakt het feest compleet.

In Steenwijk zijn er al jarenlang initiatieven om het Steenwijks Ontzet van 1581 te herdenken. Het DYKA VestingsFestival onderscheidt zich door op een swingende manier terug te grijpen op de rijke historie van Steenwijk. Tafelronde 93 Steenwijk hoopt hiermee een nieuwe traditie in gang te zetten. De Scutterie van Sint Clemens zal het festival op een feestelijke manier komen openen. De hoofdsponsor is DYKA uit Steenwijk.

Iedereen is van harte welkom op het DYKA VestingsFestival De bezoekers dienen echter wel te beschikken over een actieve QR-code in de CoronaCheckApp. Het DYKA VestingsFestival begint om 20.00 uur, de hoofdact PROOST! start om 21.00 uur. Kaarten zijn voor 15 euro per stuk verkrijgbaar bij De Meenthe, deelnemende kroegen ‘t Pandje, De Zwetser, La Barca en De Boekenier of online via www.vestingsfestival.nl. De opbrengst van het DYKA VestingsFestival komt ten goede aan de Scutterie van Sint Clemens.

Nieuws

menu