De Modeweken zijn gestart bij Elja Mode en Nautic Blue

Jan en Maria geven een kleine 'preview' op de nieuwste voorjaarsmode.

Jan en Maria geven een kleine 'preview' op de nieuwste voorjaarsmode. Foto: Sieb van der Laan

In aanloop naar het grote Fashion Weekend in het laatste weekend van maart, op zaterdag 26 en zondag 27 maart, organiseren Maria en Jan de Vries van Elja Mode en Nautic Blue aan de Woldpromenade de komende twee weken Modeweken.

Een enthousiaste Jan en Maria zijn er al helemaal klaar voor: „We hebben van de nieuwste voorjaars- en zomermodecollecties het grootste deel al binnen en we staan te popelen om alles te kunnen laten zien! De Modeweken zijn zoals altijd de aftrap van het nieuwe modeseizoen. Beide winkels zijn compleet opnieuw gerestyled en aangepast aan de nieuwe voorjaarskleuren; we zijn weer helemaal klaar voor het voorjaar!”

Ook zijn er nieuwe merken bij Elja Mode en bij Nautic Blue. Bij Elja Mode is Poools het nieuwe merk. „De kleding van Poools kenmerkt zich door de stoere, maar toch zeer vrouwelijke styling. Het ontwerpteam van Poools bestaat uit vrouwen, en zij weten welke pasvorm en welk draagcomfort vrouwen belangrijk vinden. Dit voorjaar zien we bij Poools veel pasteltinten, zachtroze, zachtgroen, lichtblauw en wit. Bij Nautic Blue is de sportieve mode van Gaastra helemaal terug. Ook hier veel wit en pastel, maar ook natuurlijk met de frisse ‘Gaastra’kleuren.”

Tijdens de Modeweken zijn er verschillende acties. „Tegen inlevering van je oude broek krijg je 10% korting op je nieuwe broek. De ingeleverde broeken gaan naar het goede doel! Verder verloten we 2 modecheques ter waarde van 100 euro en uiteraard ligt er bij iedere besteding een leuke attentie klaar.”

De Modeweken bij Elja Mode en Nautic Blue zijn van maandag 14 tot en met koopzondag 27 maart.