De Waterwyck en Zwembad Vollenhove zijn weer open!

Ook vrij zwemmen mag weer! Foto: Wilbert Bijzitter

Vanaf vandaag, maandag 17 januari, zijn de zwembaden De Waterwyck en Vollenhove weer geopend voor alle zwemmers, babyzwemmen, banen zwemmen, trimzwemmen, ouderen zwemmen, fysiozwemmen, aquasporten, vrij zwemmen én uiteraard trainen bij de zwemvereniging: het kan allemaal weer.

De nieuwe coronamaatregelen die de Rijksoverheid vanaf afgelopen weekend in heeft laten gaan houden ook in dat indoor sporten weer is toegestaan. Het was zaterdag nog niet helemaal duidelijk voor de zwembaden of alles weer zou zijn toegestaan, zoals vrij zwemmen, en daarom hielden veel zwembaden dit weekend de deuren nog gesloten. Er zijn echter geen restricties voor wat betreft zwemmen en dat betekent dat de zwembaden van Sportservice Steenwijkerland, De Waterwyck en Zwembad Vollenhove, vanaf vandaag, maandag 17 januari, weer geopend zijn volgens de reguliere openingstijden. Aquasporten, babyzwemmen, banen zwemmen, vrij zwemmen: alles gaat weer uit de startblokken. Reserveren hoeft niet, alleen het coronatoegangsbewijs is verplicht, evenals het dragen van een mondkapje in de hal en gang en het houden van 1,5 meter afstand.

Ook sporthal De Waterwyck is weer geopend voor sportlessen en trainen van de verschillende verenigingen, zoals Badmintonclub Alert, Volleybalvereniging Steevast, Basketbalclub Arta, Korfbalvereniging Noveas en CSV Advendo. De horeca blijft nog gesloten, behalve voor ‘to go’.

Kijk voor meer informatie op de websites www.zwembadvollenhove.nl en www.dewaterwyck.nl

Nieuws

menu