De Zonnebloem Steenwijk en AH van Etten zorgen voor een kerstlunch

Zo'n 25 vrijwilligers gingen afgelopen week op pad om ruim 130 aangesloten gasten een lunchtasje te brengen. Foto: De Zonnebloem

Voor de tweede keer kon de kerstlunch van de Zonnebloem in de zaal vanwege corona niet doorgaan. De aandacht en de maandelijkse attenties worden op prijs gesteld, maar elkaar ontmoeten missen de aangesloten gasten erg. De Zonnebloem en AH van Etten sloegen daarom de handen ineen: de lunch moest er komen; dan maar bij de gasten thuis.

En zo zijn woensdag 22 december door een paar vrijwilligers lunchtasjes en kaarten klaargemaakt. Op 23 december gingen zo’n 25 vrijwilligers voor de tweede keer in deze decembermaand op pad om ruim 130 aangesloten gasten een lunchtasje te brengen (ook voor de Sinterklaas kregen de gasten al een attentie thuis bezorgd).

AH van Etten zorgde voor de levensmiddelen in de tasjes en de medewerkers van het Activiteitencentrum Zeuvenakkers in Appelscha voor de zonnebloempjes aan de tasjes.

Meer weten over het werk van De Zonnebloem Steenwijk of vrijwilliger worden? Check de website: https://www.zonnebloem.nl/steenwijk of neem contact op met: Janny de Vries (secretaris), tel. 06 23235094.

Nieuws

menu