De Zonnebloem Steenwijk voortvarend van start na lockdown

Het Koopmansvrouwenkoor uit Blokzijl onder leiding van Lucie de Lange trad op voor de Zonnebloem afdeling Steenwijk. Foto: eigen foto

Wat waren ze blij, de gasten van De Zonnebloem afdeling Steenwijk. Dinsdagmiddag 19 oktober vond namelijk de eerste zaalactiviteit plaats nadat anderhalf jaar lang alle activiteiten moesten worden afgelast.

Wel werd er iedere maand een attentie naar de gasten gebracht. Dankbaarheid alom, maar… de zaalactiviteiten werden ontzettend gemist.

Het bestuur kon zich verheugen op een goede respons en zo kon een behoorlijk aantal gasten een warm welkom worden geheten. Na het welkomstwoord werd de zaal vrijgegeven voor een optreden van het Koopmansvrouwenkoor uit Blokzijl onder leiding van Lucie de Lange. En wat een enthousiasme straalde er vanuit het koor, want ook voor hen had het optreden een tijd stilgelegen.

De Zonnebloem Steenwijk kan deze middag bijschrijven als een groot succes. Mede te danken aan Lucie de Lange en haar voortreffelijke koor. Maar ook de dienstdoende vrijwilligers hebben veel werk verzet.

Nieuws

menu