De heer Ellen tweede prijswinnaar Sint- en Kerstactie Vestingstad

De heer Ellen kan zich voor 250 euro in het nieuw steken bij Daan Peter Hullegie van Ten Oever Mannenmode. Foto: Steenwijk Vestingstad

De winnaar van de tweede trekking tijdens de Sint- en Kerstactie van Steenwijk Vestingstad is de heer Ellen uit Wilhelminaoord. De heer Ellen heeft zaterdagmorgen zijn prijs, een waardebon ter waarde van 250 euro, opgehaald bij Ten Oever Mannenmode. Uit handen van Daan Peter Hullegie ontving de heer Ellen zijn prijs en een bloemetje, aangeboden door Bloemisterij Gaal uit de Gasthuisstraat.

De overige dagprijswinnaars worden bekend gemaakt in de Opregte Steenwijker Courant van maandag 29 november en in de Steenwijker huis-aan-huis krant van dinsdag 30 november.

De Sint- en Kerstactie loopt nog tot 24 december. Iedereen kan van haar kassabon, voorzien van naam en telefoonnummer, deponeren in de bestemde bussen in het centrum. Dagelijks wordt een trekking verricht van waardebonnen van 25, 50 en 100 euro en wekelijkse wordt er een waardebon van 250 euro verloot.

Nieuws

menu