De hele maand oktober: Kinderspaarweken bij RegioBank

Tom Holtzer heeft een hoekje ingericht voor de kinderspaarweek. Foto: RegioBank

Het is belangrijk dat kinderen al vroeg leren omgaan met geld. Daarom geeft RegioBank een beloning aan kinderen die geld komen storten tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. En sinds vorig jaar kan dat ook in Steenwijk bij Van Campen & Dijkstra, zelfstandig adviseurs van RegioBank.

De bank heeft de hele maand oktober feest voor kinderen. Want als een kind in de maand oktober geld op zijn of haar RegioBankrekening stort, dan mag hij of zij een cadeautje komen uitkiezen. Daarvoor is een speciale cadeauhoek ingericht in het kantoor aan de Kornputsingel 54.

JongWijs

„Heeft jouw kind nog geen bankrekening bij RegioBank, dan is dit óók het moment om ons te bezoeken,” zegt zelfstandig adviseur Tom Holtzer. „Zo hebben we het JongWijs programma welke een verrijking is voor ieder kind van 0 tot 18 jaar. Het bestaat uit een spaar- en betaalrekening met jaarlijks leuke geldtips en -weetjes. Ook de ouders krijgen elk jaar interessante informatie en praktische tips, afgestemd op de leeftijd van het kind. Leerzaam voor beiden dus.”

Kleurplaatwedstrijd

Speciaal voor de Kinderspaarweken heeft RegioBank een kleurplaat laten maken. Deze zijn te downloaden op de facebookpagina https://www.facebook.com/RegioBankSteenwijk . Ook is de kleurplaat af te halen op het kantoor. Kinderen die hun ingekleurde kleurplaat inleveren maken kans op 2 bioscoopkaartjes voor Luxorbioscoop in Steenwijk.

„Dit is waarom we met ons kantoor in Steenwijk zijn gekomen. We dragen op deze manier bij aan de leefbaarheid van onze omgeving. En voor vragen of advies kan je gewoon even binnen lopen,” glimlacht Tom Holtzer.

Van Campen & Dijkstra Steenwijk is als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in verzekeringsproducten en hypotheken van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank.

Nieuws

menu