De heupjes los met Rolf Sanchez in het Openluchttheater

Rolf Sanchez komt donderdag naar Openluchttheater 't Tolhekke. Foto: Ruud Baan

Deze week in het Openluchttheater Tolhekke: 3JS, Helligen Hendrik, Rolf Sanchez, Waylon en Suzan & Freek.

3JS

De 3JS zijn verplaatst van 2 juli naar dinsdag 13 juli, aanvang 20.00 uur. De Volendamse band 3JS is al achttien jaar onderweg, maar dat betekent niet dat het drietal op de automatische piloot de toekomst tegemoet gaat. Met het kersverse nieuwe bandlid Robin Küller komen ze in Openluchttheater Tolhekke de sterren van de hemel spelen! Alles komt voorbij: de meest bekende hits, de mooiste ballads en wie weet ook nummers van hun nieuwe album “Aard van het beest”.
Helligen Hendrik

Helligen Hendrik is te zien op woensdag 14 juli. Hendrik’s Zotte Zomer Parade wordt een carrousel aan emoties, waarbij vreugde, melancholie en uitbundigheid om voorrang vechten. Maar wees niet bang: uiteindelijk voert Hendrik’s onvervalste ‘helligheid’ de boventoon. Want hoe mooi of hoe slecht het weer ook is, Hendrik heeft altijd wel een reden om geheel zonder mondkapje in onmetelijke woede te ontsteken.

Rolf Sanchez

De voorstelling Rolf Sanchez is te zien op donderdag 15 juli. Rolf Sanchez brengt de Latin vibes naar het openluchttheater met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Engelstalige en Spaanstalige muziek. Samen met zijn band Latin Society zet hij een onvergetelijke show neer vol vlammende passie. Zij laten je dansen alsof je echt van die Latin heupen hebt!

Waylon

De voorstelling Waylon is te zien op zaterdag 17 juli. Live staat deze zanger op eenzame hoogte, wat iedereen die ooit eens een live show heeft meegemaakt kan beamen. Er zijn nog enkele kaarten.

Suzan & Freek

De voorstelling van Suzan & Freek is te zien op zondag 18 juli. Na het debuutalbum volgen in 2020 de singles Weg Van Jou en De Overkant met Snelle, een ode aan de plek waar ze alledrie vandaan komen: de Achterhoek. In maart 2021 wordt Goud uitgebracht, waarmee Suzan & Freek voor de zevende keer de Top 40 bereiken en het Nederlandse duo zijn geworden dat het meest succesvol is in de Nederlandse taal in de Top 40.


Ook te zien in het Openluchttheater Tolhekke: Harold Kooij & Ronald Knol op 20 juli. Ancora op 23 juli. Erwin Java & Sean Webster. Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.openluchttheatertolhekke.nl of 0521-514 004.

Nieuws

menu