De hoofdprijs is eruit bij Albert Heijn Van Etten

Mevrouw Keizer ontving de hoofdprijs uit handen van Teun en Martin van Etten. Foto Albert Heijn van Etten

Ter gelegenheid van de opening van de vergrote en vernieuwde winkel van Albert Heijn Van Etten aan het Schar was er de afgelopen drie weken een groot prijzenfestival, met als hoofdprijs een jaar lang gratis boodschappen. Afgelopen week is deze hoofdprijs gevallen en kon een gelukkige prijswinnares de cheque ter waarde van 2500 euro aan boodschappen in ontvangst nemen.

Wie de afgelopen drie weken voor minimaal 20 euro aan boodschappen deed, ontving een voucher om mee te spelen met het Rad van Fortuin op de website van Albert Heijn Van Etten, ahvanetten.nl In totaal waren er 2500 prijzen te winnen. Daarnaast maakte iedereen die meespeelde kans op de hoofdprijs: voor 2500 euro aan boodschappen, ofwel een jaar lang elke week voor 50 euro gratis boodschappen.

De gelukkige winnaar is mevrouw Keizer. „Zij kreeg in haar e-mailpost van het Prijzenfestival een bevestigingsmail dat zij de hoofdprijs had gewonnen. Met deze bevestiging kon zij zich bij ons melden en dat heeft ze gedaan,” vertelt Martin van Etten. „Afgelopen week heeft mevrouw Keizer de hoofdprijs bij ons opgehaald en daarmee is het Prijzenfestival nu ten einde.”

Nieuws

menu