DeltaHouse gaat op twee locaties bedrijven vestigen. Eerst showroom met kantoren op Bedrijvenpark Eeserwold

Zo gaat het nieuwe pand van DeltaHouse aan de Eeser Boulevard eruit zien. Foto: Aangeleverd

DeltaHouse houtskeletbouw groeit snel en is van plan op het Bedrijvenpark Eeserwold in Steenwijk op twee locaties nieuwe bedrijfsvestigingen te realiseren.

In maart zal worden gestart met de bouw van een showroom met kantoren op een kavel van ruim 3000 vierkante meter aan de Eeser Boulevard, waarvoor inmiddels de benodigde vergunningen zijn verstrekt. Later zal een productiebedrijf aan de Eeser Gaard verrijzen, waarvoor een perceel van ruim 9000 vierkante meter is aangekocht.

„Heel bewust hebben voor deze nieuwbouw op Eeserwold gekozen”, legt Lisa Supereka uit. DeltaHouse is nu tijdelijk gevestigd aan de Woldmeentherand. „Maar we hebben grote behoefte aan meer ruimte en capaciteit”, voegt de bevlogen directeur van DeltaHouse hieraan toe. Door de oorlog in Oekraïne is de ontwikkeling in een stroomversnelling geraakt en een aantal medewerkers vanuit dat land verblijft nu permanent in de regio Steenwijk.

Lisa: „Wij werken niet alleen vanuit Nederland, maar ook vanuit Duitsland, Zweden, Polen en Estland. Omdat we zelf beschikken over bossen, zijn we niet afhankelijk van de huidige schaarste in de markt en kunnen we onze prijsafspraken nakomen.”

Maatwerk

De corebusiness van DeltaHouse is het ontwerpen, produceren en energie-efficiënt bouwen, waarbij de focus altijd is gericht op kwaliteit, duurzaamheid en optimale leefbaarheid. „Met ruim tien jaar ervaring kunnen wij verrassend flexibel en met doordachte slimme oplossingen elke woonwens visualiseren en realiseren. Maatwerk geldt bij ons als standaard”, benadrukt Lisa, die zich omringd weet door een ervaren kernteam van professionals met knowhow op het gebied van architectuur, constructie en management. „Dat biedt ons rust en zekerheid, waardoor wij onze hoge kwaliteit- en duurzaamheidambitie volledig kunnen waarmaken.”

Op verantwoorde wijze kan snel en efficiënt - en stikstofvrij - een bouwproject worden gerealiseerd, waarbij de wensen van de opdrachtgever optimaal worden gehonoreerd. „Er is bijvoorbeeld grote behoefte aan goed geïsoleerde en dus hoogwaardige woningen voor onder meer ook starters. Houtskeletbouw is uitermate geschikt voor de bouw van een energieneutrale woning met optimaal leefcomfort”, zo geeft Lisa aan.

Nieuws

menu